facebook tracking
Simon 🥰

Simon 🥰

Manager Trainee – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

För mig måste det vara att veta att jag kontrollerar min egen framgång och att jag har nya möjligheter att gå precis så långt jag vill – varje dag. Det är en fantastisk känsla att vara bland medarbetare som har samma ambitioner och som varje dag bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. Att jobba på Key Solutions är som att ha en andra familj!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Att jobba med försäljning ute på fält, bemöta kunder och ge dem en fantastisk WOW-upplevelse! Under den tiden vi är på kontoret ser jag till att sprida energi, agera som en svamp som plockar upp all användbar information och sprida den vidare till mina medarbetare så att de också kan utvecklas och förbättras!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag kan bara säga att jag är en helt ny människa. Sedan jag började på Key Solutions har min utveckling gått rakt uppåt som en raket. Jag har lärt mig att hantera alla tänkbara situationer, oavsett om det är i arbetet eller i privatlivet. Det finns inte längre problem, utan bara utmaningar och lösningar!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Jag skulle nog säga att det är att ha ett driv, något som gör att man hela tiden vill fortsätta utvecklas, och att varje dag vilja bli bättre än man var under gårdagen. Att veta vad man vill och vara villig att göra allt som krävs för att nå dit!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Att jobba på Key Solutions är inte att jobba på vilken arbetsplats som helst, att jobba här innebär att du får ta del av receptet på framgång, inte bara inom försäljningutan i livet. Det är en arbetsplats där omgivningen genuint vill se dig bli bättre och utvecklas, där den med ambitioner har möjligheten att gå hur långt som helst.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor