facebook tracking
Jiwar

Jiwar

Sales Manager – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med Key måste vara människorna och stämningen, WOW! Jag har aldrig arbetat med så många målmedvetna och positiva människor tidigare. Du utvecklas ständigt och du har människor i din omgivning som hjälper till med det dem kan. Ledare som är lika involverade i din utveckling som deras egen.


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

 Varje dag så ser jag till att våra medarbetare inne på kontoret har rätt verktyg och de förutsättningar dem behöver för att lyckas med det dem gör dagligen, samt att se till det dagliga arbetet blir roligt!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Min tid här på Key Solutions har gått snabbare än jag trodde, både karriärmässigt och på det personliga planet. Jag har ett helt annat tänk idag än vad jag hade innan jag började på Key. Arbetsplatsen lär dig att se möjligheter istället för hinder. Man blir aldrig av med utmaningarna i livet, när man trodde att man hade löst utmaningen så dyker helt plötsligt en annan upp kort därefter. Här lär du dig att tycka om utmaningarna då det är där du utvecklas mest.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Vårt kära Key Business School är så pass vattentätt att det kan få vilken person som helst att sälja, det som krävs för att man ska lyckas på Key är istället att man är engagerad, att ständigt vilja utvecklas, en POSITIV aura, en person som älskar att omge sig bland positiva människor som bara vill gott, samt en målmedvetenhet utöver det vanliga då man behöver vara inställd på att jobba hårt. Har du det så kommer du komma långt på Key!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Key Solutions är inte som vilket annat försäljningsbolag som helst, här får man inte en chef flåsandes i nacken när man har en tuffare period utan man får istället en ledare som ställer sig bredvid, sida vid sida igenom utmaningen och när vi väl är i mål så firar vi tillsammans. Här spelar det ingen roll vad du har gjort tidigare, vart du kommer ifrån eller vem du är, det som spelar roll är VART DU VILL OCH VART DU SKA! 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor