facebook tracking
Amed 🤑

Amed 🤑

Head Coach Trainee – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är den energi och glädje som alla sprider. Själva känslan att bara komma in till kontoret går ej att beskriva, alla är glada och ser framåt och även fast man inte har haft en bra morgon så ändras dagen genom all positiv energi som finns inom väggarna på Key och dagen vänds från en dålig till en bra så fort man sätter foten in på kontoret.

 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter på Key Solutions som Junior Coach är att utbilda nya stjärnskott, och att se till så att alla medarbetare trivs och känner sig lika bekväma så som jag gör på arbetsplatsen och är lika målmedvetna och alltid ser framåt för de möjligheter som de har framför sig och den karriär man kan bygga här.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Under tiden som jag jobbat här på Key har jag utvecklats väääldigt mycket både som person, men även som en ledare, men allt börjar med att lära sig att leda sig själv först. Det bästa är att man aldrig är fullärd och det finns alltid nytt att lära och förbättra sig, varje dag så utvecklas man och blir en bättre version av sig själv med 1-2%. Då kan man tänka sig hur mycket man utvecklas på 1 år och det galet hur fort det går här på KEY. Tiden går fort när man har roligt som man säger.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

På Key Solutions så kollar vi inte på tidigare erfarenheter, vad man har gjort innan eller vilken bakgrund man har. Detta ger alla en rättvis chans och samma möjligheter att växa oavsett tidigare erfarenheter.
Det jag skulle säga är att, i och med att KEY alltid har sina armar öppna för vem som helst till att få börja jobba här hos oss, så får man inte utnyttja och tro att det är nånting man kan gå in halvhjärtat och göra allt halvdant utan man måste ha hjärtat på rätt ställe och alltid ge 100%. För kraven är höga på medarbetarna, men man får exakt samma verktyg och utbildning som alla andra ledare och medarbetare, för precis alla börjar på ruta ett och det finns inget annat företag i hela Sverige som är lika rättvisa som Key Solutions och det gör Key Solutions till Sveriges bästa arbetsplats för mig.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?
Varför jag alltid stolt kan rekommendera Key Solutions till andra är för att om man är en driven människa som känner sig vilse och inte vet vad man vill göra men vill påbörja ett nytt liv, en ny livsstil där man vill framåt och har mål, så finns det ingen annan arbetsplats i Sverige som kan hjälpa en med det och finnas där för en som en familj.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor