facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Att jag varje dag ha möjligheten att kontrollera min egna framgång, samtidigt som jag är omgiven av medarbetare med samma mentalitet. Människor som är positiva, som ser lösningar istället för problem, som inte nöjer sig med medelmåttighet utan alltid strävar efter att bli bättre!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar som B2B-säljare, det innebär att jag kontaktar och besöker företag, och hjälper dom med några av marknadens bästa produkter för att förbättra sin marknadsföring.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Väldigt mycket. Både inom arbetet och som person. Framförallt så har jag blivit starkare mentalt och fått en positivare inställning till egentligen allt i livet. Att jobba som säljare innebär också att du träffar en massa olika sorters människor i olika situationer varje dag. Vilket har gett mig en väldigt stor förståelse och respekt för andra människor.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

En stark vilja att lyckas och en positiv inställning. Här spelar det ingen roll vart du kommer ifrån, vem du är eller vad du gjort tidigare. Alla får samma möjlighet, och så länge engagemanget och drivkraften finns, så blir du duktig!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Det är en arbetsplats för människor som vill utvecklas och bli framgångsrika. Förutom möjligheten att bli riktigt duktig på försäljning så får du också med dig lärdomar och erfarenheter som du har du nytta av hela livet, och dessutom så har du väldigt kul på vägen!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor