facebook tracking
Bawan 😁

Bawan 😁

Sales Manager – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med Key är man hela tiden får möjligheten att ta nästa kliv i karriären. Att få vakna varje morgon med vetskapen att jag är ett steg närmare mina mål samt att få känslan att jag alltid har något att jaga. Jag brukar vara en tuff person att motivera men här på Key så har vi lyckats. Utvecklingssamtal, uppföljningar, hela tiden sikta mot att bli 1% bättre har, och är, mina bästa saker på Key.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är arbeta operativt med försäljning samt att coacha, utbilda, och ta fram nya sätt för framgång.  

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Mitt mindset. Efter många år i branschen så har jag känt att jag ser koppen som halvfull istället för halvtom. Att saker och ting i livet och jobbet alltid finns minst två vägar att ta. Jag tar tag i min tid och beslut, jag tillåter inte hoppet eller ”ödet” avgöra vad som ska bli verklighet. 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man har ett Key-mindset. Jag väljer hela tiden min väg, jag tar kontroll över mina beslut! Min vardag, min framgång. Om jag vill bli bättre på något så tar jag tag i det. Om jag är bra på något, hur kan jag bli bättre? Om jag är mindre bra på något, hur blir jag bättre? Att efter varje arbetspass rannsaka mig själv och ta med det bästa från dagen. 
Detta betyder inte att jag blundar för verkligheten och att allt är guld och gröna skogar. Men jag väljer min väg, och för mig så väljer jag att se ljuset istället för mörkret.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För att saker som jag lärt mig här presenteras ofta på alla jobbsökningar som man ser på nätet och annonser. ”Vi lovar dig personlig utveckling”, ”vi lovar dig ditt och datt”. Men efter 11 år på nacken och olika jobb så har inget annat jobb förutom Key Solutions lärt mig att vara en duktig medarbetare som tar dig längre på jobbet, men att bli den bästa versionen av dig själv är något ännu viktigare. Här så dras jag hela tiden att bli en ännu bättre version av mig själv. Så - är och vill du vara en person som strävar efter en upgrade så kommer du att lyckas här!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor