facebook tracking

 


 

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions tycker jag är alla underbara människor jag har fått lära känna. Utan mina fantastiska ledare och medarbetare hade jag aldrig kunnat växa eller utvecklas så mycket som jag gjort under den här korta tiden. Här bryr sig alla om varandra och vi gläds åt varandras framgång och att vi dessutom får lov att tjäna exakt hur mycket vi vill, är inget minus. 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är självklart försäljning. För att kunna göra det måste vi alla jobba som ett team och man måste vara en lagspelare. På Key Solutions vill vi se alla lyckas och för att det ska ske, så stöttar vi alltid varandra!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats enormt mycket under tiden på Key. Jag har länge jobbat på min personliga utveckling och jag har aldrig kunnat anamma det på samma sätt innan som nu. Detta är något vi jobbar med varje dag. Jag känner att jag har växt enormt mycket som person, jag tror mer på mig själv än vad jag någonsin gjort tidigare. Tidigare trodde jag att jag kanske höll tillbaka lite på mig själv, men nu vågar jag tro mer på mig själv tack vare Key.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Jag skulle säga att om man känner att man är en glad person med höga mål och ambitioner - sök till Key Solutions! Som jag tidigare skrev så stöttar vi varandra, så man måste vara en ”teamplayer” samt en härlig person som älskar att ha roligt och sprida glädje. Negativitet är inget som existerar på Key! 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions för att det är helt enkelt livets arbetsplats. Jag har haft många jobb tidigare där man knappt får ett hej när man kommer till jobbet, här får du istället applåder! 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor