facebook trackingVad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

 

 Det bästa med att jobba på Key Solutions är att man känner att man verkligen kan lyckas med vad man vill, så länge man har ett mål och är villig att jobba mot det målet. Och det bästa är också att man har världens bästa kollegor som gör Key till den bästa arbetsplatsen!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är sälj, förbättra mitt eget resultat inom försäljning samt att jag nu fått möjligheten att coacha nya säljare och hjälpa dem att förbättra sina resultat och att nå sina mål.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag började på Key efter jag hade tagit studenten och jag har utvecklats mer under dessa knappt 6 månader än vad jag gjorde under hela 3 år på gymnasiet. Man utvecklas hela tiden eftersom man är i en miljö där alla vill lyckas och även gläds av att se sina kollegor lyckas. 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De viktigaste egenskaperna för att bli en Key-medarbetare är att man är målinriktad, att man vill lyckas inom sin karriär samt att ha en positiv inställning till både jobbet och till sina kollegor så att stämningen förstärks och att vi kontinuerligt kan ha kul på jobbet.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions som arbetsplats för här finns det inga gränser för vad du kan bli eller åstadkomma och att vi även har otroligt roligt på jobbet.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor