facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions måste nog vara kollegorna och cheferna. Alla som jobbar på Key är framåt drivna och otroligt målmedvetna människor. Förutom det ser man alltid till att det är en positiv och glad miljö på kontoret och ute på fält. Här finns det inga hemligheter för varandra när det gäller nyckeln till framgång, utan här delar vi gärna med oss till varandra! 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag prospekterar och ser till att det finns adresser att jobba på för olika projekt. Jag säkerställer också att utrustningen i vår TM avdelning fungerar felfritt så att våra stjärnsäljare kan fokusera på att enbart sälja. I övrigt ser jag till att alla mår bra och att stämningen på kontoret är på topp :) 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har lärt mig att fokusera på lösningar istället för på problem, hela mitt tankesätt och min inställning har ändrats till det bättre sedan jag började på Key. Framförallt har jag fått mitt första smakprov på hur det är att ta ansvar och klättra upp på karriärstegen.  

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Allt som krävs är drivkraft och positivitet, resten sköter Key :) 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För att här har man oändliga utvecklings möjligheter så länge man är villig och redo för att ge allt för att du själv ska lyckas. All den energi och tid du lägger ner lovar jag att du kommer att få tillbaka och mer där till. Sedan är det också skönt att veta att man kommer in till en arbetsplats där alla vill ditt bästa.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor