facebook tracking
Patryk

Patryk

Senior Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Jag skulle säga att det bästa med att jobba på Key Solutions är att det inte känns som ett jobb, eftersom jag kommer in och gör det jag älskar tillsammans med likasinnade medarbetare där alla strävar mot samma mål. En arbetsplatsdär alla finns för varandra oavsett vad det gäller och där alla ser till att alla uppnår sina mål tillsammans.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter idag är att hålla min försäljning uppe på en hög nivå, tar hand om och utbildar nya medarbetare så att de får de bästa förutsättningarna i sin karriär samt se till att alla i mitt team och projekt håller en hög standard!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

 Det är svårt att sätta ord på hur mycket jag har utvecklats under min tid här. Om jag tittar tillbaka på när jag började här så är jag en helt annan människa med en helt annan syn på livet. Jag har lärt mig att tänka mer långsiktigt, sätta upp mål som är viktiga och betyder något för MIG och att jobba hårt för att uppnå dem!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Jag skulle säga att de viktigaste egenskaperna för att bli en Key-medarbetare är att ha en stor vilja för att lära sig nya saker och att vara redo för att komma ur sin ”comfort zone”. För i så fall finns de inga gränser på vad du kan uppnå!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key som en arbetsplats för att alla kan lyckas här. Det spelar ingen roll vad du gjort tidigare eller vad du har för tidigare erfarenheter så länge du vill och är redo, så kommer du att lyckas. Här kommer det alltid finnas ledare samt chefer som ger dig 200 % tillbaka om du är redo att komma in med 100 % vilja och positivitet!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor