facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är att det finns så fantastiska utvecklingsmöjligheter. Ingen dag är den andra lik och man får inte bara en utbildning och utveckling inom arbetslivet utan även i privatlivet! Sedan att hela ens omgivning är så positiv, genuin och engagerad gör att man trivs ännu mer.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar med fältförsäljning. På kontoret tillsammans med mina medarbetare så jobbar jag med att sprida en god och positiv stämning, samt att ge goda råd och inspiration för att vi alla ska bli bättre och utvecklas.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har alltid varit en väldigt positiv person men sedan jag började på Key Solutions så är jag ännu mer positiv och har rätt inställning till allt jag möter. Jag ser lösningar istället för problem och jag lägger energi på det som ger mig något gott i livet och inte tvärt om! Jag har aldrig utvecklats så mycket inom något arbete eller som människa som jag har gjort sedan jag började jobba här! Det är det som gör det så roligt, och det gör att jag vill jobba hårdare och mer!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det viktigaste är nog målmedvetenhet, positivitet och tävlingsmentalitet. Personer som har dessa egenskaper ser utmaningen och glädjen i att kämpa för sina mål och jobba hårt istället för att ta genvägarna här i livet och nöja sig med något mediokert.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Det finns ingen bättre känsla än att få längta till nästkommande arbetsdag. Det är ständigt nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter, vilket gör det så underbart att arbeta på Key! Att vi sedan strävar efter att vara världens bästa arbetsplats och att alla medarbetare är så fantastiska på många olika vis är ett plus i kanten!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor