facebook tracking
Sophie 🤪

Sophie 🤪

Project Manager – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är att man dagligen får arbeta bland vinnande individer som vill mer än att bara anpassa sig och försöka passa in. Ur Key-familjen växer nya ledare fram, människor som gör vad som krävs för att bli bäst. Det är med glädje man går till jobbet varje dag – i längtan efter att ny nya gemensamma framgångar och sikta mot ännu högre höjder!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag arbetar med projektledning och organisationsutveckling.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Key Solutions är en livslång karriärskola där man dagligen tar ytterligare steg i sin personliga, men också gemensamma företagsutveckling. Min personliga utvecklingsresa jag gjort på Key är helt otrolig – och jag är oerhört tacksam över att jag hamnade just på denna arbetsplats.  

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare? 

För att trivas och passa in på Key Solutions skulle jag säga att man behöver vara målmedveten, ambitiös och ha en god samarbetsförmåga. Det underlättar ännu mer om man har lätt till skratt – då vi alltid har kul på vägen!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Key Solutions är en plats där människor tillåts växa i sin egen takt, och får daglig stöttning från sin omgivning av människor som gjort precis samma resa. Vill man arbeta i en stimulerande och rolig arbetsmiljö bland individer som drar åt samma håll har man hamnat helt rätt. För mig är Key mer än bara ett jobb – det är en livsstil!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor