facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är engagemanget hos alla medarbetare och chefer, man märker att alla strävar efter samma sak och det är att bli bättre än vad man redan är. Energin och glädjen som man finner här på Key är svårt att hitta någon annanstans och man motiveras till att utvecklas.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag ansvarar för HR och rekrytering.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats oerhört mycket på kort tid, både som person och yrkesmässigt. Jag sätter upp mål och strävar ständigt efter utveckling. Jag ser inte livet på samma sätt som jag gjorde för ett år sedan, jag har högre ambitioner för mig själv och min egen framgång och mitt välmående är viktigare för mig nu. Key Solutions har fått mig att förstå att vill man så kan man.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

För att bli en Key-medarbetare så är de viktigaste egenskaperna att ha en positiv inställning och viljan och drivet att ständigt bli bättre.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions för utvecklingsmöjligheterna och gemenskapen som finns här, det är någonting jag värdesätter högt. Key Solutions är inte som vilken arbetsplats som helst, och att arbeta här är så mycket mer än ett jobb. Här finner du otroligt mycket kärlek, glädje och energi.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor