facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det absolut bästa är möjligheterna för min del, känslan av att kunna gå hur långt jag vill på min egen förmåga är ett bränsle för mig. Jag brukar säga att Key Solutions är ett hem för ambitiösa individer som vill ta sig fram i livet och det finns ingen bättre känsla än att komma till jobbet och känna att någon är där för att utmana dig, pusha dig för att bli ännu bättre på det du gör!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag hjälper mina medarbetare att nå sina mål och agerar som en stöttepelare både i motgång och framgång. Jag inspirerar och leder dem med hjälp av mina egna erfarenheter för att de ska nå sina yrkesmässiga och privata mål. Jag kan ge dem konkreta tips som inte finns någon annanstans! Förutom det så är det att skapa en miljö där utveckling och glädje är i centrum, och sprids genom hög energi i alla lägen.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Mitt sätt att se på saker har utvecklats mest. Att jag har lärt mig att tänka att ett problem är en utmaning som jag måste slå! Varje gång någon förklarar för mig att de har problem med det ena eller andra så är jag snabbast i rummet på att hitta en lösning! Förmågan att lägga känslor åt sidan och fokusera på det som tar mig och min omgivning framåt istället för bakåt är något jag håller nära hjärtat. Problem vill aldrig gå en rond med mig – jag vinner alltid!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

En inre glöd – resten sköter vi.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag tror de flesta människorna på vår planet har allt som krävs för att nå sin fulla potential, med rätt vägledning. Så om du vill ha hjälp med att utvecklas och känner att du kan ge så mycket mer än vad du gör idag så är det här rätt ställe för dig. Du är värd det bästa – låt de bästa visa dig vägen!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor