facebook tracking
Alexandra 🤩

Alexandra 🤩

Sales Manager – Key Heroes


Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

 

Det absolut bästa är att hela tiden få utvecklas, i allt från försäljning till på personligt plan. Alla strävar varje dag mot samma mål och här visas uppskattning för det du gör. Här är alla lika mycket värda och varje medarbetare är unik. Allt du lär dig här har du med dig i alla andra sammanhang i livet!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar ute på fält med försäljningen och mina uppgifter är även att vägleda våra medarbetare och göra dom till inte bara fantastiska säljare utan även grymma människor.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Otroligt mycket! Har nog aldrig utvecklats så fort och mycket under ett år som jag har gjort på Key. Jag har förbättrat mig i försäljningen och även på personliga plan. Jag visste inte innan jag började här hur otroligt viktigt det är att göra något man älskar och mår bra av. Gör du det så finns det ingen som kan stoppa dig. Det fantastiskt är att allt jag lär mig här har jag alltid nytta av även i privatlivet. Jag har vuxit extremt mycket som människa, att ta ansvar för sitt eget välmående och sin egen utveckling, det är bland det mest värdefulla som finns.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Du behöver vara målmedveten, en attityd till att vilja att utvecklas och älska utmaningar samt vara redo att jobba hårt.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Att få vakna varje morgon och längta att gå till jobbet är så fantastiskt. Du är varje dag omringad av positiva människor som alla vill dig väl, din arbetsplats är en fristad. Dina ledare gör sitt yttersta för att varje person ska klättra och lyckas skapa en framtid. Inte nog med att du utvecklas så mycket så har man otroligt kul varje dag. Här finns inga begränsningar!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor