facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det jag tycker är det absolut bästa med att jobba på Key Solutions är att det är så sjukt kul! Både ledare och medarbetare är så sköna, alltid med ett leende på läpparna och vi har alltid så roligt tillsammans! Alla stöttar, hjälper och ställer upp för varandra på ett sätt som kännetecknar en familj mer än en arbetsplats.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Min huvudsakliga uppgift är Door-2-door försäljning - att hjälpa människor i deras egen miljö, för att hitta bättre tjänster för just dom!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag skulle säga att jag utvecklats väldigt mycket på ett personligt plan. Jag har lärt känna mig själv på ett annat sätt och börjat tänka i nya banor. Jag har blivit mer självständig och börjat ta mer ansvar både på och utanför jobbet. Jag har också utvecklat min försäljning såklart och mitt sätt att se på, förstå och hantera andra människor bättre.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det jag skulle säga är viktigast när man kommer in här i key-familjen är att man rakt ut sagt är en godhjärtad person. Att man vill folk väl, är hjälpsam, positiv och har en bra vibe helt enkelt. Sen finns det andra egenskaper som är viktiga när det gäller själva arbetet vi utför där det är viktigt att vara ambitiös, orädd, ihärdig och tävlingsinriktad.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions till alla som vill ha riktigt roligt på jobbet, alla som vill utvecklas till sin fulla potential och till alla som faktiskt inte vet vad dom vill! Här har jag lärt känna mig själv bättre, jag har underbara, härliga människor runt omkring mig som alla strävar mot samma håll och hjälper varandra för att nå gemensam framgång. Så oavsett vart du kommer ifrån eller vad du gjort innan så finns det stora möjligheter här att bara hämta hem så länge man kämpar för det. Du själv bestämmer hur långt du vill gå. There is no limit!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor