facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att arbeta på Key Solutions är det faktum att det inte känns som ett jobb. Jag har sedan min första dag haft den känslan, vilket jag värdesätter otroligt högt. Jag har aldrig haft en känsla inför en ny arbetsdag eller arbetsvecka att det skall bli jobbigt eller tråkigt att gå till jobbet. Denna känsla sitter i väggarna i vår verksamhet och är något som är inarbetat under 10 års tid. Jag är helt övertygad om att detta är en utav huvudingrediensen i vårt framgångståg som susar genom Sverige i 250 km/h. Denna känsla genererar i att jag tycker mitt arbete är otroligt roligt då jag kommer till arbetet stimulerad och förväntansfull, varje dag. Detta bidrar alltså till att jag hela tiden känner att jag utvecklas och tar små kliv för varje dag som går. Key Solutions är så mycket mer än bara en arbetsplats för mig, det är min andra familj, min fristad och en livsstil. Jag tror att man själv måste arbeta här för att förstå detta till 100 %.

 
Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Head Coach är att säkerställa att min specifika produktion går bra och att vi når de uppsatta målen som vi har, internt såväl externt. Jag har ansvaret för allt från planering, coachning och försäljningen i min produktion. Jag säkerställer även att alla mår bra och har alla de verktyg som de behöver för att kunna utföra sitt arbete i sann Key-Class! Vägleda dem som ingår i mitt team mot de målsättningar dem har i sitt arbete.


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats otroligt mycket både affärsmässigt men också som person otroligt mycket. Jämför jag med vart jag var för två år sedan när jag började på Key och vart jag är idag så är det ljusår som skiljer. Den vägledning jag har fått, i kombination med utbildning, har gett mig fantastiska verktyg och format mig till en ännu bättre person. Jag är otroligt stolt och tacksam att jag får vara en del av denna fantastiska arbetsplats och att jag får möjligheten att utvecklas och göra karriär på en utav Europas bästa arbetsplatser.


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Ett starkt driv att vilja bli bäst på det du tar dig an. Engagemang. Vara beredd på att arbeta väldigt hårt. Tävlingsmänniska.

 
Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions som arbetsplats för att det är en av Europas bästa arbetsplatser, där du kommer gå till jobbet VARJE dag förväntansfull och inspirerad. Det är 2018, skall du bli läkare eller kirurg så behöver du en universitetsutbildning. Men skall vill du bli en framgångsrik säljare och på sikt en framgångsrik karriärmänniska så är detta rätt plats att vara på. Det finns inga gränser för hur långt du kan komma! Just do it!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor