facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det som är bäst med Key Solutions är att det är Europas bästa arbetsplats. Key ger oss en arbetsmiljö som skapar världens bästa möjlighet till alla som vill nå sina mål och förenkla bördan framför oss i livet.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag är en försäljare för el-projektet här på Key Solutions. Min uppgift handlar om att ge kunden information och att bli medveten om produkten. Vi besöker människor i deras hem och det är så trevligt att ha ett så socialt jobb.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

På Key Solutions jag har lärt mig hur man kan sätta planer i privatlivet och även på jobbet. Att man får motivationen att vilja jobba hårt att nå dem, oavsett vilka utmaningar som man möter på vägen. Mina språkkunskaper blir mycket bättre än vad jag började med och jag tycker om att jobba med mitt team.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Vara positiv, målmedveten, ambitiös, problemlösare, pålitlig och ha viljan att lyckas är den viktigaste egenskapen som behövs för en Key-medarbetare.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Därför på Key kommer du aldrig att känna dig konstig mellan andra medarbetare. Den enda skillnaden mellan oss är hur duktiga och hur stor vilja du har till ditt mål. Här kan du dessutom alltid hitta någon som vill hjälpa dig med ekonomi eller andra privata saker som livet har att erbjuda.

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor