facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att arbeta på Key Solutions är all den energi och positivitet jag får när man kommer in på kontoret, av kontoret i sig själv, men också av alla fantastiska medarbetare som älskar sitt arbete - vilket bidrar till en härlig energi på arbetsplatsen. Men det absolut bästa med att arbeta på Key Solutions är att företaget verkligen visar ALLA, oavsett vilken position eller arbetsuppgift man har inom företaget, uppskattning! Jag har aldrig tidigare känt så mycket uppskattning för det jobb man gör på en arbetsplats!

Vill också nämna att jag aldrig trodde att jag skulle hitta en arbetsplats där tiden fungerar tvärtom, och med det menar jag att majoriteten på många arbetsplatser oftast tittar på klockan för att räkna ner timmarna till arbetsdagens slut. På Key Solutions och för min egen del är det inte så. Anledningen till att jag kollar på klockan är för att jag inte vill att dagen ska ta slut, jag vill hinna med så mycket mer innan dagen tar slut. Inte för att jag måste, utan för att jag vill!


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag arbetar främst med rekryteringen och allt vad det innebär!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Otroligt mycket! Att man ständigt utvecklas och verkligen lär sig något nytt varje dag. Key Solutions är en arbetsplats som uppmuntrar till att man vill utvecklas och ger personer möjligheten att växa.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att vara positiv, driven och att ha rätt attityd. Besitter man dessa egenskaper KAN man komma långt i livet. Men besitter man dessa egenskaper och arbetar på Key Solutions KOMMER du komma långt i livet!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Om man vill utmana sig själv, om man vill växa som individ är Key Solutions den bästa, men också den rätta arbetsplatsen för en framgångsrik karriär. Här får man verktygen för att lyckas!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor