facebook tracking
Adrian 😎

Adrian 😎

Head Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det absolut bästa med att jobba på Key Solutions är den känslan som arbetsplatsen skapar! Det är känslan som får en att hoppa upp från sängen varje dag och se fram emot ännu ett lärorikt, spännande och roligt dygn med nya möjligheter. Möjligheter att utvecklas inom personlig utveckling, klättra upp i karriärstegen och tjäna pengar i mängder som är mycket mer än lagom.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Min huvudsakliga uppgift är att sälja ute på fält. Men även att utbilda de nya säljare som börjar på samma projekt som mig.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har pluggat och jobbat med försäljning innan min resa på Key startade. Däremot är jag helt övertygad att ingenstans har jag utvecklats inom konsten av försäljning som här på Key! Förutom det så har jag växt otroligt mycket inom ledarskap. Allt detta är på grund av de fantastiska chefer och ledare som vi har runt omkring oss och som alltid lär ut vidare vad de själva vet samt har lärt sig under sina år.
 
Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det absolut viktigaste egenskapen för att bli en framgångsrik Key-medarbetare enligt mig är VILJAN. Viljan att lära sig, viljan att bli en duktig säljare. Här finns alla verktyg och personer som kan hjälpa vem som helst att lyckas. Däremot inga verktyg kan hjälpa någon som inte har nån vilja att använda sig utav de verktygen.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

På Key Solutions lär vi ut och jobbar med försäljning, vart och i vilka situationer du än hamnar i livet i så kommer du ha nytta av den. Om det gäller lönesamtal, övertyga dina vänner att ni ska käka thai istället för pizza, bjuda ut någon du tycker om på dejt osv. 

Poängen är: vart du än hamnar i framtiden, den tiden som du lägger här hos oss kommer du att ta med dig resten av livet!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor