facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att arbeta på Key Solutions är att man får blanda arbete med nöje. Man har chansen att tjäna bra pengar och samtidigt ha kul med sina kollegor och utvecklas, både som person och inom företaget.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är i dagsläget att genom dörrförsäljning förmedla en förmånlig helhetslösning till våra kunder.

Känslan att få någon att gå från att vara helt emot/helt ovetandes om den produkt man säljer till att vilja köpa och sedan tacka för att man övertalat dem är priceless!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Under den tid som jag jobbat på Key så skulle jag säga att jag utvecklats något enormt.

Jag är mer utåtriktad och mer fokuserad på karriären nu än tidigare.
jag är generellt sett gladare och har samtidigt möjligheten att göra mer saker jag alltid velat göra nu när jag också tjänar mer pengar än innan.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De egenskaper som är viktigast för att bli en bra medarbetare på Key skulle jag säga är att man ska vara trevlig, öppen för nya upplevelser, målinriktad, tävlingsinriktad samt ha en vilja att hjälpa folk.
För i huvudsak så säljer vi produkter som underlättar för folk, antingen genom att sänka deras priser eller för att höja deras nöjdhet med befintliga produkter.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera att jobba på Key Solutions på grund av allt det jag redan sagt ovan; vi har kul, vi hjälper folk och samtidigt tjänar vi dessutom bra pengar medan vi gör allt detta.

Sök till Key för att påbörja Din karriär här och börja klättra i karriärstegen!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor