facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key är att här behöver man inte ha några tidigare erfarenheter och det spelar ingen roll vart man kommer ifrån, utan det viktigaste är vart man vill komma. Alla bedöms på exakt samma sätt, 100% rättvisa. Den teamkänsla som finns här är väldigt svår att beskriva men vi är som en familj. Man utvecklas enormt mycket både inom försäljning men också på ett personligt plan samtidigt som man har väldigt kul.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att jag arbetar ute på fält med försäljning och hjälper våra kunder på bästa sätt, samtidigt som jag är med och utbildar nya medarbetare och sprider glädje såklart.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats hur mycket som helst både inom karriären och i mitt privata liv. Försäljning är en konst vilket gör att man utvecklas hela tiden när man genomgår olika utbildningar längs vägen. Sedan dag ett på Key Solutions har jag bara blivit bättre och bättre. Jag har blivit mycket mer målmedveten och nu har jag tydliga mål och drömmar som jag strävar efter varje dag. Jag har lärt mig en sak som är jätteviktig och det är att det finns bara lösningar, samt att ingenting är omöjligt.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man är villig att utvecklas, är engagerad och tävlingsinriktad. Man behöver vara positiv och vilja framåt. Om man ger 100% får man alltid 200% tillbaka från Key Solutions.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Här får man karriärmöjligheter som man jag inte upplevt någon annanstans. Det är en väldigt trygg arbetsplats och det finns inget stopp för hur mycket man kan utvecklas. Enligt mig Världens Bästa Arbetsplats.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor