facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Bara man sätter foten på Key vet man att allt och alla runt omkring genomsyrar det vi kallar Key Class. Bästa med denna arbetsplats är många. Ett av de är att vara omgiven av fantastiska förebilder, medarbetare och chefer som många bara drömmer om att kunna omge sig själva med. Toppkvalificerade människor. Människor med karaktärer, integritet, goda värderingar och positiv attityd. Där alla är vinnarskallar och krigare som alltid siktar mot stjärnorna och kämpar hårt för sina mål! Här kombineras arbetet med nöje. Framgångar firas. Chefer och ledare är alltid involverade för att man ska kunna ta sig framåt, nästa steg inom företaget. Här finns verktygen och vägledningen för att lyckas och oändliga utvecklingsmöjligheter både karriärsmässigt och på det personliga planet.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter? 

Jag jobbar ute på fält med försäljningen då jag hjälper kunder privat och alltid lämnar dem med leende på läpparna. Ser även till att allt är i Key Class för mig och mina medarbetare.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Mina vingar har breddats mycket. Det man lär sig här är lärdomar för livet. Saker jag jag själv implementerar i vardagen handlar allt från livsförhållning, planering, inställning. Framförallt att det är jag i fokus för mig själv. Att ge sig själv 110% och att jag alltid kan bli bättre än gårdagen, för min utveckling och välmående är det som är mest värdefullt. 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att vara lagspelare. Eftersom alla har gemensamma mål är det viktigt att alla stöttar varandra. ”Normal” existerar inte här utan det ska vara ”det lilla extra”. Att vara entusiastisk för att skapa en nyttig miljö för omgivningen. Dessutom att ha viljan att kämpa hårt och kan uppskatta alla stunder, svåra som lätta. En målmedveten vinnarskalle med drivet att alltid utvecklas och söka sig till nya höjder.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Här är möjligheternas plattform! Älskar man utmaningar och är pratglad? Perfekt! Här finns friheten över sig själv och se till att sin utveckling på det personliga planet går framåt samtidigt som man har verktygen att skapa och klättra inom företaget. Skapa en stark grund och karriär. Men framför allt hittar man inget annat ställe där man utvecklas så enormt mycket med otroliga människor runt om. Den drivkraft och målmedvetenhet man skapar här med skoj, tävlingar, utmaningar, framgångar, nedgångar, motivation, positivitet, utbildningar, Key Class i allt. Tåget med oss som passagerare kör endast framåt!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor