facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Att arbeta i en organisation med medarbetare som alltid vill vinna, där alla delar med sig av positiv energi och en ständig välvilja till varandras framgång. Vi står tillsammans.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Som Senior Coach består mina huvudsakliga arbetsuppgifter av att ta hand om och planera roadtrips, morgonmöten, samt att se till att alla mår bra och ständigt utvecklas.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats otroligt mycket och det är både personligt och privat. Företaget stöttar hela tiden i form av konferenser och föreläsningar som verkligen är i världsklass. En sak som förvånade mig när jag kom till Key var hur mycket kompetens det finns på företaget, det var en av de saker som gjorde att jag verkligen fastnade och sedan dess går det bara framåt.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att du är en bra person! Någon som älskar att lyckas och som ser utveckling som något positivt. Du måste älska känslan av att röra dig framåt.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats? 

Detta är arbetsplatsen för dig som verkligen vill utvecklas! Du som vill bli en bättre version av dig själv! Jag tror inte att det finns någon som jobbar eller har jobbat här som inte blivit bättre av att vara på Key.

Så som sagt om du vill ha chansen att utvecklas på riktigt och satsa på att bli den bästa versionen av dig själv så är Key Solutions det självklara valet!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor