facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Ja vart ska man börja?

Först och främst, här på Key Solutions har man ledare och kollegor som är väldigt kompetenta inom både försäljning men även hur man som individ kan utvecklas enligt sina mål och ambitioner i livet.
De återkommande konferenserna där vi har Sveriges i särklass bästa säljare och ledare som föreläser och ger ledarutbildningar för att så många som möjligt ska kunna ta nästa steg och bli ännu bättre.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Min huvudsakliga uppgift är att vara roadtripens ledares högra hand.
Jag hjälper till med administrativt arbete och självklart är min huvudsakliga uppgift att sälja. Jag väntar just nu på att få ta nästa steg och få utbilda mina första säljare.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Oj, det är som dag och natt om jag ska vara ärlig.
Har bara jobbat här i ett år nu men herregud vilken resa jag gjort.
Innan jag började på Key så brydde jag mig inte om att läsa eller utbilda mig själv, samt så hade jag jäkligt svårt för att prata med nya människor och var lite blyg. Idag läser jag i snitt två böcker/månad och kan lova er att det har gett så mycket. Men sen har jag även fått tips av mina coacher och nu sätter jag verkligen mål och strävar efter något vilket jag aldrig hade gjort tidigare.

Jag vill avsluta med att berätta att om någon hade kommit till mig och berättat att du kommer vara en av Sveriges bästa säljare inom ett år, du kommer läsa 2 böcker per månad och vara en ledare så hade jag skrattat och sagt det kommer aldrig hända.
Nu står jag här ett år senare och kan stolt kalla mig en av Sveriges bästa säljare.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man är dedikerad, att man ständigt vill utvecklas och att man inte är rädd för att fråga efter hjälp.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Helt enkelt så känns inte det här som en arbetsplats för mig utan mer som en familj, jag tror inte att jag behöver säga så mycket mer än så.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor