facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det som är bäst med att jobba Key är man utvecklas både i arbetet och privatlivet. Jag får otroligt mycket stöd och hjälp för att kunna bli bättre på det jag gör. Det som är bäst med Key är att alla är lika mycket värda oavsett var man har för bakgrund. Jag ser säkert på min framtid med det här yrket för att jag har möjligheter att klättra vidare inom företaget.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar med att träffa våra kunder face2face och hjälpa dem med att ta fram de allra bästa lösningarna och förbättra deras vardag. Jag har även börjat utbilda nya medarbetare. 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag trodde inte tidigare att jag skulle kunna bli försäljare men när jag väl började jobba här så fick jag så otroligt mycket stöd och utbildning för att komma dit jag är idag, men det långt kvar till det jag vill uppnå. Men jag är så glad och tacksam över att chefer och teamledaren investerar sin tid i medarbetarnas framtid. Efter att jag börjat jobba på Key så blev det en livsstil för mig att leva som framgångsrik och sträva efter bli ett bättre jag. 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Enligt mig är det viktigt att man ska ha ett driv för att utvecklas och kämpa, men samtidigt trivas med det man gör .

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För att man behöver ingen tidigare utbildning för att börja jobba här och det man lär sig här förbättrar en individs liv samtidigt som man har roligt på jobbet.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor