facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key är alla människor, vår kultur, våra värderingar som vi har här och skapar varje dag. Man märker tydligt att vi allihop strävar efter samma mål och jobbar för samma sak, att nå framgång och må bra helt enkelt.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Min huvudsakliga uppgift med mitt arbete är att leda mina medarbetare. Jag hjälper de att lyckas inom sitt arbete men försöker även att hjälpa till med helheten som innefattar att vara en ledare även utanför plan.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Min utveckling på Key syns mest i hur jag tar ansvar, för mig själv och i hur jag mår. Alla människor har en potential, Key Solutions har gett mig rätt spelrum och rätt spelplan för att få ut max av just min potential. Det välkomnas både av ledare, chefer och andra kollegor. Min potential utvecklades och då även jag.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De absolut viktigaste egenskaperna är att alltid sträva efter att bli bättre, viljan av att bli bättre och aldrig vara nöjd. Det är också viktigt att våga utvecklas, att våga tänka på sitt eget bästa, men framförallt förstå att alla inklusive dig själv har en potential att göra ditt liv till ett mästerverk.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Key Solutions har recepten på framgång. På Key får du rätt verktyg för att komma dit du vill. Jag skulle rekommendera Key Solutions till alla där ute som skulle vilja ta sitt liv och karriär till nästa nivå.

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor