facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att tillhöra Key är att varje dag komma till en arbetsplats där jag ständigt känner att jag utvecklas och förbättras. Och där jag verkligen vet att jag kommer lyckas då mina chefer har gjort exakt samma resa som jag gör nu. 

Det känns otroligt nog inte som ett jobb, utan som en livsstil. Det är också den känsla som har format det unika klimat som sitter i våra väggar och det är någonting som man bara kan uppleva här, hos oss på Key Solutions. 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter? 

Min huvudsakliga uppgift är försäljning och att som Coach utbilda och inspirera våra nya medarbetare, samt att kunna hjälpa till att vägleda dem till att nå sina mål precis som mina coacher gjorde för mig. Även hjälpa till att planera, se till att mitt team och mina kollegor mår bra samt att komma till jobbet varje dag med energi & glädje för skapa det bästa arbetsklimatet för mina medarbetare. 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Wow det går knappt att beskriva! Från där jag var för två år sedan när jag började på Key till där jag är idag, karriärmässigt men framförallt som person är verkligen natt och dag. 

Från att ha varit en person som har haft höga drömmar men mer tagit dagen som den kommer, till att nu faktiskt se de drömmarna bli till verklighet! Tack vare en arbetsplats och kollegor som verkligen tror på mig och ständigt hjälper mig att utvecklas, och inte minst mina chefer som dagligen pushar och inspirerar mig till att fortsätta förbättras. Känner ingenting annat än tacksamhet för att få tillhöra Key familjen! 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare? 

Att du är en person med ett inre driv, som ständigt vill utmana dig själv och din omgivning till att förbättras. Och att du är beredd att att jobba hårt för att bli den bästa versionen av dig själv. Engagemang. 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle först och främst rekommendera Key för det är en utav EUROPAS bästa arbetsplatser. Men speciellt till dem personer som vill komma till en arbetsplats som inte tynger dem, som det känns tufft att ta sig upp till på måndagsmorgonen. Till dem som verkligen vill lyckas karriärmässigt men som inte har vägledningen till att göra det. På Key så kommer du vara omgiven av kollegor och chefer som tillsammans hjälps åt att skapa den absolut bästa arbetsmiljön för sina medarbetare, där man ska hitta inspiration, vägledning och glädje för att bli en bra säljare och på sikt en framgångsrik karriärmänniska. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor