facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det absolut bästa med att jobba på Key är möjligheterna. Det finns inget stopp för vad du kan uppnå, både inom din karriär och privat. Key är ett av Sveriges snabbast växande säljbolag, vilket betyder att vi som medarbetare har alla möjligheter att utvecklas och röra oss framåt!

På Key får vi alla verktyg och all kunskap vi behöver för att kunna lyckas, det enda som avgör hur långt vi går är vi själva! Vi kan själva bestämma vart vi vill komma, hur mycket vi vill tjäna och hur vi skall utvecklas!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är fältförsäljning och att utbilda nya supersäljare! Fältförsäljning innebär att vi möter kunderna där de trivs som bäst, i deras egna hem och hjälper dem att hitta de bästa lösningarna just för dem!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag tog studenten sommaren 2018 och flyttade sedan till Göteborg och började jobba på Key Solutions. Wow vilken utveckling jag har haft sedan dess, det går knappast att beskriva. När vi pratar om utveckling pratar vi inte bara om min karriär inom försäljning utan även privat. Allt vi gör i livet handlar om försäljning och Key lär dig den kunskap du behöver för att bli en supersäljare. Genom att ta med dig den kunskapen och den utveckling du når på jobbet in i ditt vardagliga liv kommer du att nå höjder du inte trodde var möjliga! Växer du inom ett område i livet, växer du inom alla områden! 

Försäljning är inte bara ett jobb och Key är inte bara en arbetsplats, det är en livsstil byggd på framgång!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

 En vilja att alltid utvecklas, att alltid prestera sitt bästa och att ständigt bli bättre! Vill du framåt och vill se dina vänner följa dig på den resan kommer du komma långt på Key Solutions!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?   

Key är en plats där du omges av fantastiska människor som alla är målmedvetna, drivande och framåt. Alla vill att alla ska utvecklas. Vi stöttar, motiverar och inspirerar varandra att lägga in nästa växel och ta nästa steg! Hela företaget är uppbyggt på att du växer genom att dina medarbetare växer och det leder till en sådan gemenskap och vinnarmentalitet att det inte finns något annat är framgång!

Vill du ha en arbetsplats där möjligheterna är oändliga och alla vill se dig lyckas, då är Key Solutions en arbetsplats för dig!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor