facebook tracking
Micke 🤪

Micke 🤪

Head Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att arbeta på Key Solutions är att man varje dag får utmana sig själv och vidga sin trygghetszon.

Att dela dagarna med unika och likasinnade kollegor som du utvecklas genom gör inte den andra dagen lik och oförutsägbarheten i yrket gör jobbet spännande.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är att leverera klockrena köpupplevelser till mina kunder samt att utbilda mina medarbetare i försäljning och ledarskap.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Om man ska prata om min utveckling skulle jag ärligt inte känna igen mig själv när jag började här. Att ständigt arbeta med personlig utveckling gör att man automatiskt blir en bättre version av sig själv på alla plan i livet. Inte nog med att du omger dig med dem bästa - du blir även pushad av dem till att göra ett bättre jobb varje dag.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De viktigaste egenskaperna för att bli en bra medarbetare här är viljan och drivet. Du kommer tidigt inse att försäljning inte är det du trodde det var. Du kommer även få alla verktyg du någonsin behöver och kanske inte ens trott existerat - inte bara för att lyckas i ditt arbete utan även i livet.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions för dig som letar efter något universellt när det kommer till yrke, något du kommer ha nytta av i hela ditt liv - försäljning, ledarskap och kommunikation.

Att arbeta med att slå dina egna mål och förväntningar på dig själv skapar inte bara glädje och ökat självförtroende, men ger dig även en stark och stabil grund för ett framgångsrikt liv - vad du än tar dig an.

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor