facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det absolut bästa med Key är att vi ständigt jobbar med personlig utveckling, vilket gör att jag som person varje dag har möjligheten att ta mig till nästa nivå! Samtidigt ser man sin omgivning växa och detta är största anledningen att man själv har vuxit! Och detta är väldigt unikt, vilket bekräftas varje gång jag berättar detta för andra i min omgivning som inte jobbar hos oss, de tror inte att det jag säger är sant! 

Här på Key Solutions finns alla verktyg du behöver för att lyckas inom din karriär och även i ditt privatliv, det enda som krävs från dig är viljan och aktion!   

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar just nu som Junior Coach och har fått det stora förtroendet från vår högsta ledning att utbilda nya säljare och framtidens ledare, vilket innebär att jag bidrar både inom försäljningsutveckling med mina coacher och hjälper mina säljare att ta deras försäljning till nästa nivå! 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats mest inom ledarskap de senaste åren men även min försäljning har nått nya höjder. Jag mår mycket bättre som person eftersom jag har lärt mig att planera, vilket är det viktigaste för att lyckas! 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det viktigaste enligt mig är att man ska vara en vinnarskalle och en person som inte nöjer sig med saker och ting som är redan är bra utan att man alltid strävar efter bättre! En Key-player ska vara en teamplayer som har förstått att gemensamt är man starkare än själv!  

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag rekommenderar Key Solutions som arbetsplats för att här kan du vara dig själv och utveckla dina personliga styrkor och får möjligheten att blir en bättre version av dig själv! Om du vill göra sådant som du inte själv skulle våga drömma om är möjligt, då rekommenderar jag att börja på Key!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor