facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Stämningen och energin på företaget, alla är positiva och vill varandra väl, vi vill se varandra lyckas. Sedan att vi jobbar i en bransch som förändras hela tiden, det är kul, omväxlande och utmanande!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar på marknadsavdelningen där jag hjälper till att marknadsföra Key Solutions. Vilket innebär bl.a. att sköta företagets interna- och externa kommunikation. Det är ett väldigt varierande och omväxlande arbete, vilket är stimulerande och roligt!   

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Enormt, ju mer jag tar för mig, desto mer får jag. Ju mer ansvar jag klarar av att sköta, desto mer ansvar får jag. Jag går väldigt ofta utanför min komfortzon, vilket är något jag har fått lära mig här på Key Solutions, och när jag gör det så utvecklas jag väldigt mycket. Jag får testa på nya saker hela tiden, och jag får anta nya utmaningar i mitt yrke väldigt ofta! Att man får daglig feedback på sitt arbete gör att man lär sig och utvecklas varje dag och jag har verkligen utvecklats enormt här, både på det yrkesmässiga och det personliga planet.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man har viljan och hungern att lära sig och utvecklas hela tiden. Att man försöker se lösningar istället för låsningar. Att man är positiv i så stor utsträckning som möjligt. Vill man, så kan man!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För den familjära stämningen som råder på arbetsplatsen, för utvecklingsmöjligheterna som finns. För att det helt enkelt är en arbetsplats som bryr sig om medarbetarna, på riktigt. Det är ingen slump att vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser, det ligger mycket hårt arbete bakom från ledare och chefer, de bryr sig om medarbetarna, de vill att de ska må bra och utvecklas, för mår de bra och utvecklas, då utvecklas även företaget, det är win win!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor