facebook tracking
Zaynab 😜

Zaynab 😜

Head Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

 

Det går inte och sätta ord på vad som är det bästa med att jobba på Key, för allt med vår arbetsplats är bättre än bäst, i sin egen klass, i Key Class såsom vi brukar säga. Det bästa med att jobba på Key är att ALLT vi gör måste vara i Key Class. Detta innebär att din glädje som du sprider på jobbet ska vara i högre klass än det normalt brukar vara. När du kommer in på kontoret så ska du komma med en positiv inställning, redo att satsa all in, vinnarmentaliteten på topp. När vi alla kommer in med den inställningen så är vi oslagbara, och det är just det som gör Key så speciellt. Det är enbart en massa glädje och krigare som kämpar för att nå sina mål och utvecklas inom dess personliga plan. Självfallet hamnar man i en svacka då och då, men då vet man att man har sina Key Krigare som alltid kommer att finnas där för dig när du hamnar i din lilla svacka, och hjälper dig upp och ger dig ännu mer motivation till att kämpa ännu mer. Sådant hittar man inte på vilken arbetsplats som helst. Att sträva att bli en bättre version utav sig själv och att alla chefer och medarbetare pushar dig och motiverar dig till att göra det. Ja vad ska man säga…det är WOW. 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

 

Mina huvudsakliga uppgifter är först och främst att sälja och coacha mina säljare till att lära sig konsten att sälja. Det är mina HUVUDSAKLIGA uppgifter. MEN vi på Key strävar alltid efter Key Class som sagt, och vi uppmuntrar varandra att tänka lite utanför vår lilla bubbla och visa framfötterna och göra det lilla extra. Men sen så har vi våra egna mål som vi sätter upp för oss själva, hur vi vill bli en bättre version utav oss själva. Så UTÖVER mina arbetsuppgifter så fokuserar jag även mycket på att motivera mina medarbetare såsom jag själv blir motiverad av mina chefer. Sprida en positiv känsla bland vårt team, fixa och trixa innan vi startar igång dagen, att allt är på plats och att vi är redo och har våra verktyg på plats för att starta igång dagen på bästa möjliga sätt. Så när våra medarbetare kommer in så behöver dom endast tänka som VINNARE, och alla vinnare behöver dom bästa förutsättningarna dem behöver för att gå i mål.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

 

Jag har utvecklats OERHÖRT mycket under den tiden jag har jobbat på Key. Jag gick ifrån att vara en väldigt tillbakadragen och osäker person, till att tänka att jag är oslagbar och ingen än jag SJÄLV sätter hinder för  att jag inte ska kunna utvecklas och bli framgångsrik. Det är vad 1 år på Key har lärt mig. Jag har utvecklats ganska drastiskt under min 1års period på Key och det kan vara både mentalt och försäljningsmässigt. I början tänkte jag ”ew försäljning”, men nu så tänker jag ”WOW försäljning!!! Det bästa som finns!”. Man får prata med hur många härliga människor som helst, man har kul mestadels utav tiden och man får även pengar för det, kan det bli bättre än så? Nej skulle inte tro det.

 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

 

Det enda vi kräver, är att du är dig själv. Den bästa versionen utav dig SJÄLV. Om du är villig att ta det steget och BLI den bästa versionen av dig själv, då min vän har du kommit till rätt arbetsplats. Vi kommer att ge dig alla verktyg som krävs för att du ska kunna bygga upp dig själv. Kommer du in med stora ambitioner, mål med den största VINNARSKALLEN du har att erbjuda, så är detta en arbetsplats för dig. Om jag kan så kan du.


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

 

Varför ska jag INTE rekommendera Key Solutions som en arbetsplats är frågan. Något som du brinner för, något som du älskar, något som har förändrat dig ut och in och gjort dig till den människan du är idag, gillar man då inte och skryta om det? Jo det är klart. Den resan jag har gjort hittills på 1 ynka år, och förändrats oerhört mycket under 1 år, tänk hur mycket jag kommer att förändras inom 2-5 år? Wow, då är jag oslagbar. Så varför vill jag inte att alla ska få denna erfarenhet som jag har fått? 
 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor