facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Key Solutions är en arbetsplats där du verkligen kan växa som person och självklart inom arbetet. Du har en otrolig kvalité på utbildningen och lär dig allting inom försäljning. Du omringas av experter, positiva vinnarskallar till kollegor, ledare och chefer. Du får möjligheten att kunna utvecklas utan dess like, påverka din lön, nå dina mål och samtidigt ha KUL! 


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Sälja är min huvudsakliga arbetsuppgift men även vara glädjespridare och inspirera alla jag möter och pratar med. 


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats varje dag. Varje tid jag spenderar på Key är givande. Varje dag känner jag att jag utvecklats antingen inom försäljning, i arbetsmoralen eller min personliga utveckling! Idag kan jag vara stolt över den jag är och se fram emot att bli bättre. 


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Vi är en mångfald här med människor med olika bakgrunder och livsresor. Det som spelar roll är vart du vill komma och hur din framtid ska se ut. Viljan att vilja påverka din framtid!


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Du får alla verktyg till att utvecklas. Du får möjligheten till att bli en supersäljare. Lära dig att hantera motgångar och dela vinster med din andra familj! Här kommer du inte längta till helgen utan se fram emot måndag.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor