facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions? 

Det bästa med att jobba på Key är att du alltid är på väg någonstans, du känner aldrig att du bara gör samma sak om och om igen utan det finns en tydlig plan och mål med otroligt bra vägledning för din framtid på företaget.


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utbilda nya medarbetare inom försäljning samt finnas som stöd för dem. Men min största arbetsuppgift är att alltid se till så att allting flyter på bra och alla mår fantastiskt under arbetet.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har under åren utvecklats otroligt mycket som kollega men även som person inom privatlivet. Sakerna jag upplevt och upplever idag är något jag bara kunde drömma om som liten eller när jag gick i skolan och alla sa att man ska bara fixa ett jobb för det är så det ska vara. Jag hittade inte bara ett jobb, jag hittade mitt kall, mitt hem.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Egenskaper som vi värnar om är att man har en fin och öppen personlighet, vi ser dig som person mer än vad vi ser dina erfarenheter. Du ska vara glad, energisk, målmedveten, driven men framförallt ha ett gott hjärta för människorna runt omkring dig.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Varför jag skulle rekommendera Key som arbetsplats är för att många människor tror att livet går ut på att jobba, betala räkningar, äta, sova men om du känner att du förtjänar bättre än så eller om du känner att du vill lyckas med någonting större än dig själv, sök in till oss och kom på intervjun med ditt absoluta bästa jag och ditt absolut bästa leende. Lämna CV hemma, vi tittar på dig som person först och främst.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor