facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key är den konstanta utvecklingen samt glädjen och engagemanget bland medarbetarna. Det står aldrig still, här står man aldrig och kliar sig på huvudet vid utmaningar, tvärtom, alltid hitta lösningar och fokusera framåt. Alla tillsammans, som en stor Familj.

 
Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina uppgifter är bland annat att arbeta ute på fält samt att ha hand om roadtrips och medarbetare i mitt team. 
Fokus på allas utveckling samt min egen och även att försäljningen ligger i topp. 


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats OTROLIGT mycket, har arbetat här i snart 4 år och varje dag går det framåt. Jag började som en tonåring och har idag vuxit till en ung man, både arbetsmässigt och även på personligt plan. 

Att växa som människa är något som sker automatiskt på Key, eftersom att man växer inom företaget gör också att man direkt växer som person när man tar större ansvar och får arbeta med viktigare frågor. 


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Du ska absolut ha en vilja att bli framgångsrik och vara motiverad för det, man kan lära sig allt här. Så att ha en stark vilja och drivkraft för att komma långt i livet är en viktig egenskap utan tvekan. 


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key om man söker mer än ett vanligt jobb, detta är så mycket mer, här är vi en stor familj som tar oss an utmaningar och framgångar tillsammans. Vill man ha denna fantastiska omgivning samt lyckas väldigt väl i livet så är detta definitivt en arbetsplats för dig. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor