facebook tracking
Mariam 😍

Mariam 😍

Senior Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är de chanser man får för att visa vad man kan, vad man är kapabel till att göra, men även vad man kan lära sig och bli bättre på. Här utvecklas du verkligen i olika aspekter. I skrift, i tal, i tankar men även i handlingar. Här har vi ingen så kallad "ge upp" mentalitet. Vi strävar alltid efter att bli bättre. Och även om det inte alltid kommer snabbt, så söker vi det med tålamod och rätt inställning. Men med framför allt, i agerande form.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är först och främst att jobba med min egen försäljning, men även att coacha och leda mitt team och andra kollegor åt rätt väg. Även att vara en bra förebild och ansiktet utåt. 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats ENORMT inom Key Solutions. Främst har jag behållit mitt positiva mindset. Den matar jag ALLTID när jag är på Key Solutions. Men även som ledare och jag har blivit starkare i sinnet. Jag har verkligen implementerat det jag utför på Key Solutons i min vardag. Insett VAD jag ska ha i mitt liv, och vad jag ska INTE ha i mitt liv. 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Den viktigaste egenskapen för att vara en Key-medarbetare är för mig, en person med ödmjukhet och hjälpsamhet. Du ska kunna SE andra. Vara medkänslig.  Och självklart, att vara positiv.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag rekommendera Key Solutions för personer som vill MÅ BRA dygnet runt, ha roligt, få vägledning att nå sina drömmar, umgås med personer med rätt inställning, och omedvetet få vägledning i vardagen

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor