facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key är att man alltid omger sig med positiva, utåtriktade och drivna människor som alltid vill sin omgivnings bästa. Man bryr sig lika mycket om sin kollegas framgång som sin egen, vilket gör att man ständigt växer som individ och som team.


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Det jag gör om dagarna är att komma med skräddarsydda lösningar för kunder med olika produkter som på ett eller annat sätt förbättrar deras vardag. Jag sitter inne hos människor och har det trevligt samtidigt som jag tjänar pengar på det. Jag utbildar även nya medarbetare till att bli självständiga säljare.


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har blivit mer självsäker och hittat de bästa kvalitéerna hos mig själv. Jag har blivit expert på att få människor i min omgivning att trivas och känna sig bekväma samtidigt som att man har kul tillsammans. Jag har även blivit vassare på att argumentera för min sak.


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man är en positiv person som mår bra av att hjälpa andra kommer ta dig långt. Även att man gillar utmaningar och viljan att förbättras.


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Om du vill kombinera att tjäna pengar samtidigt som du har kul och utvecklas är Key perfekt för dig. Det finns ett ordspråk som lyder "man blir som man umgås", så om man ständigt omger sig med drivna och positiva framåtsträvare så kommer du att bli likadan. Här jobbar Sveriges bästa säljare och ledare som alltid ger dig de verktyg du behöver för att bli bättre, bättre och bäst.

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor