facebook tracking
Luis 🥳

Luis 🥳

Head Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions? 

Det bästa med att jobba på Key Solutions är att här behandlas alla på samma sätt och alla är lika mycket värda och har samma möjligheter i företaget oavsett vilken bakgrund man har eller vad man har haft för omständigheter i livet, det enda som spelar roll för oss är vart man vill. Key är ingen vanlig arbetsplats för mig, det är mitt andra hem och varje gång jag kommer in till kontoret så är det som att jag kommer hem till min familj. 

Det mest fantastiska är glädjen man känner för varandra och hur glad man blir varje gång man ser att någon familjemedlem lyckas. Positiviteten man upplever varje gång man kommer in till kontoret är någonting utöver det vanliga oavsett om du ledsen, nere eller vad som helst så försvinner allting så fort du kommer in till kontoret och blir bemött av fantastiska människor med stora leenden. 

KEY SOLUTIONS ÄR VÄRLDENS BÄSTA ARBETSPLATS!!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar som Senior Coach och det innebär att jag är ansvarig över mitt team och mina coacher som jag har utbildat. Min huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa kunder ute på fält på det bästa sättet och komma med kreativa lösningar till olika problem som man ibland stöter på. Min uppgift är även att fortsätta utveckla alla i mitt Team och hjälpa dem att bli bättre, inte bara inom försäljning utan i deras privatliv också. 

Jag sprider positiv energi till alla i min omgivning och ser alltid till att hjälpa med det jag kan.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Min utveckling har varit något otroligt under min tid på Key och långt över mina förväntningar. Jag har gått från att vara en vilsen person efter studenten som inte hade någon aning om vart jag skulle, till att börja på Key och välta hela mitt liv 360 grader. Idag är jag väldigt målmedveten och vet exakt vart jag ska och vilka möjligheter som finns inom detta fantastiska företag. Så min utveckling har varit helt fantastisk!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det viktigaste utav allt för att bli en del av Key är att man har respekt för sig själv och sin omgivning samt att man är driven och engagerad i sin egna utveckling. En person som alltid vill framåt i livet helt enkelt. Ger man 100% här så får man alltid 200% tillbaka så receptet är enkelt: vill du bli en Key-medarbetare så behöver du bara vara en positiv, engagerad och framåtriktad person. Om du har de egenskaperna så kommer du lyckas här. 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Om du verkligen vill utvecklas och ta dig själv och din omgivning till en helt annan nivå så rekommenderar jag starkt att du söker hit. 

Vill du lära dig nya saker varje dag? Utvecklas inom försäljning och ditt privatliv samtidigt som du tjänar bra pengar? Då har du hittat rätt min vän.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor