facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key är att varje dag kunna gå och lägga sig med ett leende och se fram emot att gå till jobbet morgonen efter. På Key mötas man alltid av glädje. Man är omringad av drivna och engagerade kollegor som alltid strävar efter framgång, men även andras framgång. 
 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter består bl.a. av att coacha mina kollegor till att utvecklas, dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper, stötta gruppen under våra arbetsdagar och planera veckan för att den ska bli så bra som möjligt. 


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Sedan jag började jobba på Key har jag utvecklats på många olika plan, både privat och inom min karriär. Den största utvecklingen jag har gjort är att alltid se saker positivt. Det finns alltid en lösning oavsett vilken situation som uppstår. Jag har också lärt mig att siktar man mot stjärnorna och är driven kan man gå hur långt som helst. 


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

För att jobba på Key måste man vara en lagspelare, ha stort engagemang, man måste vara driven och hela tiden vilja utvecklas. 


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

På Key känner man sig aldrig ensam, man har alltid positiva kollegor runt omkring sig som stöttar, peppar och sprider positiv energi. På Key har vi alltid roligt och det går inte en dag utan att man skrattar. 

Key ger dig möjligheten att utvecklas i din egen takt. Du blir alltid uppskattad och sedd av dina kollegor och på Key spelar det ingen roll vad du har för bakgrund. Här satsar vi på framtiden.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor