facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är det fantastiska ledarskapet. Man utvecklas hela tiden, i alla forum från ledarskap till att bli en bättre försäljare. Det bästa är också den fantastiska familjekänslan som vi har på kontoret och i dem olika produktionerna.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är att coacha och sälja inom min produktion. Det är allt ifrån att hålla i möten till att utbilda. Annars säljer vi vår produkt som vi blivit tilldelad. Vi jobbar väldigt mycket mot mål inom karriären samt mål med försäljningen hos mina säljare, men också hos mig själv. 

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklas extremt mycket som person, inte bara inom yrket försäljning. Jag har lärt mig att tänka långsiktigt, sätta upp mål och alltid jobba på att utvecklas inom alla områden i mitt liv!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att vara en person som är väldigt engagerad och har en positiv inställning. Att vara en person som aldrig ger upp, det slår alltid erfarenhet. 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För det är en helt fantastisk företagskultur där ingen vill den andra illa, utan allas utveckling betyder lika mycket som ens egen utveckling. Missunnsamhet finns inte på Key Solutions. Samt att det är ett bra sätt att utvecklas som person, både inom karriär och privatlivet. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor