facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Just för att man alltid rör sig framåt. Man har alltid något att sträva efter. Oavsett hur länge man har jobbat här så har man alltid fullt stöd för att ta sig till nästa steg inom företaget. 

Key Solutions har skapat en känsla och glädje på jobbet som matchar min inställning. Den energin och glädjen man bemöts av oavsett dag på veckan är vad som får mig gå upp på morgonen. 


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag jobbar just nu som Coach där mina arbetsuppgifter består av att utbilda nya medarbetare och få vara en stöttande pelare av deras framgångsresa inom försäljning och personliga utveckling.

Jag har även ansvar över mina egna roadtrips där jag får planera och se till att mitt team har de bästa förutsättningarna för att utvecklas.


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Sen första dagen jag klev in på min arbetsintervju så har jag aldrig stått stilla i min utveckling. Jag har fått oerhört stor kunskap inom försäljning, ledarskap och framförallt så har jag utvecklats som person i helhet. Jag har lärt mig ta ansvar för mig själv och för min egna framgång. 

Min inställning är nog det som utvecklats mest skulle jag säga. Jag har byggt upp en positiv känsla hos mig själv oavsett vad jag gör i livet, som underlättar min utveckling än idag. 


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Den främsta egenskapen skulle jag säga är viljan. Viljan att alltid kämpa för sina personliga mål och inte ge upp när motgångar visar sig. 

I samband med det så är tro en viktig egenskap. Om du ska ha en stark vilja för något så måste du tro på varför du har den. Att ha en vilja och tro på dig själv ger dig ett massivt försprång i din resa här på Key Solutions. 


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För att man omger sig av människor som har en sån positiv inställning. Här känner man av en riktig teamkänsla i vått och torrt vilket är väldigt ovanligt att hitta på arbetsmarknaden. 

Key Solutions har verkligen hittat balansen mellan professionalitet och glädje på en arbetsplats. 

Lycka föder framgång. Trivs du på ditt jobb så har du mycket större chans att lyckas. Ger du hundra procent så får du dubbelt tillbaks. 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor