facebook tracking


  


Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är möjligheten att vara med och påverka min framtid och framförallt inte begränsas av någonting i vägen. Här på Key är det du själv som avgör hur långt du kommer att gå. Ju hårdare du jobbar desto längre kommer du att ta dig. Det som också är otroligt få förunnat är den hjälpen jag fått och får dagligen av mina chefer och ledare. Det finns inga hinder, enbart lösningar och det är det som gör Key Solutions unikt! 

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter på Key är att sköta om ett utav alla team på Göteborgskontoret. Teamet består av 10 hungriga medarbetare och min absolut högsta arbetsuppgift är att motivera, inspirera och framförallt ge dem verktygen till att lyckas här på företaget. Mitt jobb som ledare är fantastiskt eftersom jag får vara med och hjälpa mina kollegor att nå de mål och drömmar som de själva har satt upp


Hur tycker du att du utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Joel innan jag började här vs Joel idag är två helt olika personer. Min utveckling under min tid här på Key är otroligt stor. Den är så pass stor att min omgivning utanför jobbet påpekar att jag vuxit som person. Den utveckling jag kan ta på mest är framförallt min inställning till allt i vardagen. Det är lätt att påverkas negativt av saker som sker runt
om en och där har jag gjort en fantastisk utveckling i form utav att jag numera alltid ser utmaningar som möjligheter och lösningar till hinder! 

En annan märkbar sak är mitt självförtroende, innan jag började här var inte mitt självförtroende så pass bra som det är idag, och varför är för att jag varje dag blir sedd för den jag är och framförallt accepterad för den jag är. Detta är något som bidragit till ett betydligt bättre välmående även i mitt privatliv!


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De egenskaper som är viktigast för att bli en Key-medarbetare är framförallt glädje, positivitet och hunger! Innan jag började här kunde jag ingenting om försäljning, vilket jag trodde skulle vara ett hinder. Men en sak jag kan garantera er som kommer börja här är att vi inte enbart är experter på det vi gör, vi är experter på att utbilda människor till att bli minst lika bra som oss! 

Vi kommer att ge alla som börjar här verktyg att lyckas lika bra som någon annan, det vi förväntar oss tillbaka är engagemang, viljan att lära sig mer, rätt inställning och framförallt att du använder de verktyg du får av oss!


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Varför jag skulle rekommendera Key Solutions är för att jag vet att det finns otroligt många människor i vårt land som vill mer än andra, som vill nå lika stor framgång som mig men inte vet hur, vilket är väldigt vanligt. En sak jag vill säga är att jag inte exakt vet vart jag är om 10 år, 5 år och till och med 1 år fram i tiden. Men något jag vet är att här på Key Solutions är min framtid i säkra händer oavsett vad vi gör. Jag har aldrig någonsin sett mig vara på en och samma arbetsplats i hela mitt liv tills jag började här. 

Så för dig där ute, som vill nå framgång men inte vet vart du ska börja, så rekommenderar jag dig starkt att söka till Key Solutions eftersom vi är beredda att ge dig verktygen som behövs för att lyckas i livet. Du kommer märka en helt ny värld av positivitet, hunger och framåtanda som du aldrig någonsin sett! Så detta är till dig som är beredd att lägga ner hårt jobb för att leva det liv du alltid drömt om, det ska bli kul att träffa dig, vi ses här på Key!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor