facebook tracking

 

 

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är att man utvecklas hela tiden. Både karriärmässigt men även privat. Oavsett vilka hinder eller utmaningar som man stöter på så kommer det alltid vara någon som hjälper dig igenom det. Oavsett om det är inom yrket eller på det  personliga planet. Här finns det alltid plats för att växa och ingen vecka är den andra sig lik.


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är försäljning men även coachning. Att utbilda nya medarbetare och finnas där och hjälpa dem genom deras resa på Key.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har utvecklats väldigt mycket, men framförallt väldigt snabbt. Har jobbat här lite mer än ett år och jag känner mig nästan som en ny person, en bättre version av mig själv.


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Vinnarskalle! En vinnarskalle tar dig väldigt långt i detta och kan göra att du lyckas otroligt bra! Att vara driven är också en av de egenskaper som är en superfördel, för Key Solutions är ingen skola utan här handlar det om eget ansvar och hur långt du vill nå.


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera detta jobb om man vill utvecklas, har ett driv och vill nå sina mål. Här utvecklas man på alla nivåer, har kul samtidigt som man får betalt för det. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor