facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions för mig är att jag kan vara glad över att gå till jobbet, då jag i princip ser det som mitt andra hem. Det känns alltså naturligt för mig att gå till jobbet varje morgon och det glädjer mig varje gång.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter som en Junior Coach är självklart att sälja, men samtidigt hjälpa min omgivning och mina kollegor att också lyckas sälja. Sen så har jag mina egna säljare som jag utbildar och hjälper och tillsammans så bildar vi alltså vårt egna team. Mitt ansvar är att ta hand om teamet och se till så att dem lyckas och är lyckliga

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Detta har hjälpt mig att utvecklas som en ledare och som en människa, då jag lärt mig att vara pedagogisk och ta hand om min närvaro, vilket jag även tar med mig och implementerar utanför jobbet i mitt privatliv.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Min uppfattning om varför jag fick chansen att jobba på Key är för att jag hade det vi kallar för Key Andan. Jag märkte under min intervju hur dem sökte mjuka värden och undrade hur jag var som människa då det är vad som gör Key till Key. Så länge som du är en god, glad och driven människa så är du en kandidat för Key.

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor