facebook tracking
Felix 😇

Felix 😇

Senior Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med Key Solutions är alla underbara kollegor blandat med de fina möjligheter och verktyg som du får till ett drömliv. Allt från hur du hanterar olika situationer på ett streetsmart sätt, både hemma och i arbetet till att lyckas i din framgångskarriär.

Jag får utvecklas här på bästa sätt genom att få hjälp och stöd när jag behöver det, vilket är guld värt för att få styrkan att resa sig igen när du går igenom tuffa perioder. Högsta kvalité i allt du gör och jag känner stolthet att få vara en del av Key Solutions.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter är att utbilda nya säljare och att se till att alla i min omgivning mår så bra som möjligt. Att visa vägen genom att hjälpa och inspirera mina kollegor att nå sin fulla potential. Jag ser till att göra det lilla extra i varje situation för att det ska bli succé och världsklass av det jag gör.


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Under min på Key har jag utvecklats enormt, det går inte att förstå var jag började för resan har varit så lång i utveckling men så kort i tid. Jag kan inte tänka mig hur min utveckling hade varit utan Key. Denna arbetsplats har gjort att jag klarar av att stå på egna ben och vara den starkaste versionen av mig själv.


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Det viktigaste egenskaperna du behöver för att bli en Key-medarbetare är tålamod, engagemang, positivitet och att du brinner för försäljning. Vi är inte vem som helst, vi är superhjältar som förändrar världen genom att sprida vår positiva energi till alla.


V
arför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag rekommenderar Key Solutions som arbetsplats eftersom att du har allt du behöver här för en lyckad framtid. Har du ambitioner som framgångsresenär att sätta på dig din superhjältemantel och är redo att ge 110% för att ta din karriär till nästa nivå är detta helt rätt plats

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor