facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att arbeta på Key är att jag får möjligheterna till att göra det jag vill och det finns inget stopp för hur långt jag kan gå inom verksamheten. Här har jag fått jag växa både som person och karriärmässigt.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att avlasta och säkerställa att vår telemarketingavdelning rullar på fläckfritt. Detta inkluderar ett stort ansvar för att all rapportering och att alla rutiner fungerar och följs. Det bästa med min roll är att ingen dag är den andra lik.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har verkligen fått möjligheten att utvecklas genom att klättra i karriärstegen och hitta min egna väg inom företaget, vilket har tagit mig dit jag är idag.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Du som person bör vara ambitiös och vilja ta dig framåt, aldrig nöja dig utan alltid se möjligheterna. Samt vara positiv i allt du gör och våga ta ansvar.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För att det här är en arbetsplats som ger även unga personer möjligheten att göra karriär. Här lär du dig inte bara utvecklas i dina arbetsuppgifter utan att du som person ska utvecklas

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor