facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Detta är oerhört svårt att sätta i skrift eller beskriva med ord. Man måste nästan arbeta här för att förstå. Det finns en viss känsla i luften konstant, en känsla som får en att pirra, en känsla som gör att man inte vill gå hem, man vill inte sluta jobba, man vill bara konstant vara kvar på Key.

Man har en gemenskap bland alla kollegor, trainees, sales associates, coacher och ledare som man inte får någon annanstans. Om vi bara tar idag som ett exempel, en av de människorna som grundade bolaget satt och spelade mario kart med några säljare som arbetat i mindre än 3-4 månader och hade kul, skämtade och man kunde nästan filmat det och gjort det till en julreklam. Hur mycket jag än försöker beskriva det så är det inte riktigt möjligt.

Det enda ordet som egentligen kan komma i närheten är: Keyclass.


Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter på Key?
I grund och botten så är min största huvuduppgift att sälja, men har även som uppgift att forma nya samt befintliga medarbetare till de bästa säljarna och individer som de kan bli. Min uppgift är att inspirera och leda mina kollegor mot bättre försäljning och ett bättre liv.

Att hjälpa dem utvecklas till dem bästa versionerna av sig själva! 


Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Under min tid på Key så har jag utvecklats något enormt! Skulle vilja påstå att jag gått från en förvirrad, opålitlig unge till en självständig, pålitlig person som även har förmågan att leda andra människor mot bättre liv och utveckling. Att gå från en person som endast ser på världen som ett barn, till att kunna se allt nyanserat och i flera olika perspektiv där jag också kan utgöra saker jag inte ens kunnat drömma om innan! 

Hela min världsbild har ändrats och det är tack vare Key och de ledare jag haft under min tid här. Om det inte varit för dem så vet jag inte vart jag hade varit, men jag kan garantera att jag inte ens varit hälften den människan jag är idag!


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Driven. Målmedveten. Jordnära. Uthållighet. Ett starkt psyke. Ihärdighet. Teamplayer.

För att kunna arbeta inom vår bransch så måste man ha dessa saker. 
Om man inte är driven så kommer man inte bli duktig.
Är man inte målmedveten, uthållig och ihärdig så kommer man ge upp.
Har man inte ett starkt psyke så kommer man inte att kunna ta sig upp efter varje motgång. 

Att vara en "teamplayer" kan vara bland det viktigaste. Om man inte kan förlita sig på sina kollegor när det är tufft, när man behöver hjälp eller någonting alls så kommer allt bli 1000 gånger svårare. Vi arbetar som en enhet och hjälper de som behöver hjälp så att vi tillsammans kan ta oss till våra enskilda och gemensamma mål!


Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Varför jag skulle rekommendera Key Solutions som arbetsplats?
Frågan är vart man ska börja.
Har ni någonsin varit på en plats där ni glömmer alla världens bekymmer? En plats där man alltid känner sig hemma? Man känner sig älskad? Det är vad man får på Key. Man får inte bara arbeta med de utan tvekan vassaste säljarna i hela landet utan man får även en familj och ett hem.

Utöver det får man en sak som jag uppriktigt kan säga att jag aldrig fått innan. Man får en chans att utvecklas, inte bara som säljare, utan även som person. Jag har nu arbetat på Key Solutions i över 1 år och jag har under detta år utvecklats betydligt mycket mer än vad jag skulle vilja säga jag gjort i alla tidigare år i mitt liv.

För att avrunda skall jag citera vår egen Sales Director och en av de termer som fastnat hos mig starkast under detta år

“Lycka föder framgång, inte tvärtom”

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor