facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är kollegorna. Alla medarbetare här bryr sig om varandra och är väldigt hjälpsamma. Jag är alltid glad på jobbet tack vare stämningen och kulturen som vi gemensamt skapar här.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla min försäljning så att jag alltid säljer bra och att sedan hjälpa andra medarbetare att uppnå sina egna mål. Jag ser också till att mina medarbetare mår bra på jobbet, då lycka föder framgång!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag har blivit en helt ny människa. Jag har alltid varit en vinnarskalle som gör sitt bästa och vill lyckas, men Key Solutions har lärt mig att lägga upp mina mål på ett bättre sätt. När man blir bra på att rikta sin drivkraft mot rätt mål så når man nya höjder i en rask takt!
 

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Jag skulle säga att det viktigaste är att ha en vilja att lyckas och att lära sig nya saker. Har du det så kan Key Solutions lära dig det mesta inom både försäljning och i livet! Jag hade själv inte jobbat med försäljning innan jag började här, men jag fick hjälp så fort jag behövde det och kunde därför komma in i försäljningen väldigt snabbt!
 

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag skulle rekommendera Key Solutions till alla som vill ha kul varje dag på jobbet. Man är alltid omgiven av positivitet från kollegorna, vi har tävlingar hela tiden och vi hittar på roliga aktiviteter konstant! Mina kompisar skulle inte ha trott på mig när jag berättade om mitt jobb om det inte var för våra sociala medier!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor