facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med Key är att här utvecklas man både inom yrket och i livet hela tiden, tack vare våra fantastiska ledare och chefer som alltid vägleder oss genom vägen till framgång!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter på Key Solutions är inom försäljning där jag hjälper kunderna att förbättra deras vardag.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Jag tycker att på Key Solutions har jag utvecklats dagligen inom alla områden, nu när jag tittar tillbaka så märker jag att Key hjälper mig att bli den bästa versionen utav mig själv.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Lojal, vinnarmentalitet, hungrig för att nå sin fulla potential och sist men inte minst vara en person som aldrig ger upp.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Key Solutions för mig började som en vanlig arbetsplats sen helt plötsligt blev det som en familj för mig. Man har ett gäng fantastiska människor runt omkring sig som inspirerar varandra och pushar varandra tillsammans, när en medarbetar vinner ett pris så blir de andra gladare än den individen som faktiskt har vunnit priset, det har jag personligen inte sett på någon annan arbetsplats tidigare.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor