facebook tracking
Amy 😉

Amy 😉

Junior Coach – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det bästa med att jobba på Key Solutions är den enorma kärlek och värme som finns hos oss. 

Att varje dag få gå in genom dörrarna till en arbetsplats där man vet att alla står där med öppna armar är en känsla jag aldrig någonsin känt förut. Här får jag varje dag bevittna människor jag ser upp till. Människor som sprider inspiration efter sig vart dem än går. Något utav det bästa jag vet med denna arbetsplats är att vi är som en stor familj. Vi ser efter varandra, vi lyfter upp varandra när någon faller och vi alla arbetar TILLSAMMANS för att nå våra mål. Vi gläds åt varandras framgång, oavsett hur litet eller stort steget än må vara. 

Vi har så fantastiskt kul på denna arbetsplats, vilket resulterar i att vi presterar bra under arbetstimmarna. Vi hittar på roliga saker tillsammans som exempelvis aktiviteter, resor och andra nöjen. Key är helt enkelt WOW.

 
Vilka är dina huvudsakliga uppgifter?

Mina huvudsakliga uppgifter är att bidra till produktionens försäljning samt att utbilda andra fantastiska medarbetare. Att vara en del av deras framgångsresa är en fantastiskt rolig upplevelse och att ha byggt upp ett eget team är superkul. Min uppgift i teamet är att se till att alla får en bra utbildning och att dem etablerar det i sin försäljning samt att ansvara för gruppen.

 
Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Under min tid här på Key Solutions har jag utvecklats något enormt, både inom försäljning men även inom ledarskap. Min resa här på Key Solutions har kantats av lite gupp på vägen, men jag har med hjälp av många fantastiska individer inom företaget kunnat klara av alla hinder som uppstått för att ta mig dit jag är idag.

När jag blev Junior Coach fick jag även lära mig mycket om ledarskap, vad som krävs för att vara en bra ledare. Jag fick lära mig att bygga upp ett helt team, att kunna återberätta mina erfarenheter då jag tagit precis samma steg som dem nu tar. 

Jag har utvecklats väldigt mycket som person också. Jag har gått ifrån att vara rädd att prata inför människor, till att nu varje morgon börja med att hålla ett morgonmöte framför den produktion jag arbetar med. Jag har även fått betydligt bättre självförtroende under resans gång.  


Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

De egenskaper jag skulle säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare är att vara målmedveten. 
Har du ett mål, oavsett om det är kortsiktigt och långsiktigt, så kommer vi stå här varje steg på vägen för att hjälpa just Dig att lyckas. Att hjälpa dig i din framgångsresa. 

En egenskap jag även ser som en fördel, är att ha en vinnarskalle. Att veta vart man vill i livet.

Har Du dessa egenskaper så kommer du passa som handen i handsken hos oss på Key Solutions.

 
Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Jag hade rekommenderat Key Solutions till vem som helst, för jag har verkligen inget negativt att säga. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar mina kollegor. Key Solutions är ett företag som inte går att ge rättvisa via ord, utan det här är något man måste uppleva själv. Så om du söker en arbetsplats där du kommer känna dig hemma, en arbetsplats där du känner dig omtyckt och älskad och en arbetsplats som varje dag kommer hjälpa dig framåt i din resa mot framgång så är du jättevälkommen hit. 

Vill du vara på en arbetsplats som är fantastiskt rolig, men även en plats där du utvecklas enormt som person så är Key Solutions rätt ställe för dig. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor